Edit Content

Din kvalitetsbevidste frisør placeret i Janderup, Vestjylland. Jeg vil altid gøre alt hvad jeg kan, for at du forlader salonen med en klipning, farve eller behandling som du er 100% tilfreds med.

Kontakt

Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Maria Lambertsen. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

 

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi bruger bl.a. cookies til at holde styr på din færden på websitet.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse og telefonnummer. Maria Lambertsen indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside.
  • Benytter vores kontaktformularer.
  • Booker tid i vores bookingsystem.

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.marialambertsen.dk er Maria Lambertsen, Vesterled 36A, 6851 Janderup Vestj.

 

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn, email og telefonnummer indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har efterspurgt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig informationer, ordrebekræftigelse eller lign. i forbindelse med din efterspørgsel.

Dine oplysninger vil blive slettet 1 år efter vi har afsluttet din ordre.

 

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos SiteGround Spain S.L, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i SiteGround Spain S.L’s datacentre.

Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores og din garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få ændret dine persondata
  • At få slettet persondata
 

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til maria-lambertsen@hotmail.com.